Nejnovější recenze ze sekce Křesla
Halmar Felipe béžová
Registrovaný uživatel
Přidáno: 21. srpna 2023
(naposledy upraveno 21. srpna 2023)
Zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz
- Příjemné křeslo menších rozměrů
Potřebovali jsme menší polohovací křeslo a toto nám velmi vyhovuje. Je plně funkční a měkoučké.
- pohodlné
Za ty prachy,ok
nízká a tvrdá
výhoda - je akorát do menšího bytu,mám křeslo chvíli,ale je pohodlné i na dlouhé sezení
nevýhoda - je hodně nízké,chtělo to 5cm na výšku ,to budu muset časem asi řešit
Dobré k sezení i pro občasnému přespání. Využijeme pro návštěvu.
Pohodlné, jednoduchá montáž.
Na obrázku křeslo vypadá velmi dobře, ve skutečnosti možná také, ale je velmi nepohodlné. Sedák je příliš nízko, opěrka příliš hluboko. Křeslo je velmi tvrdé. Už bych jej znovu nekoupila. Před nákupem doporučuji ušáky vyzkoušet, já to neudělala a u tohoto produktu jsem se spálila.
- Připadá mi nestabilní, kolem křesla se motají dráty , suchý zip nedrží, protože nedosáhne na látku. Křeslo se viklá
Křeslo je dostatečně robustní, v místech sezení a opírání dostatečně čalouněné. Sezení je pohodlné, i když ve srovnání s běžným křeslem se sedí dost vysoko (50cm), což už může ovlivnit úhel sledování TV.
Polohovatelné je zvlášť opěradlo a zvlášť podnožka + naklápění.
Opěra nohou je dost krátká, pro vyšší postavu spíš jen symbolická. Napájecí zdroj není nijak upevněn (přepravní upevnění zip-pásky nepočítám) a visí na kabelu. Odběr v klidovém stavu neregistrovatelný.
- Dobrý poměr cena/kvalita
Rychlé doručení, dobře zabaleno
- spokojenost
- designový kus nábytku za příznivou cenu
- Krasne a pohodlne kreslo,hebky samet,nadherna barva,cerne nozky z nej delaji jeste vic luxusni kreslo.Je prostorne,operka vysoka,takze hlavu si celou opřete,akorat mekke,takze se v nem opravdu skvele a pohodlne sedi a relaxuje.
Zadna
Produkt slouží výborně vnukovi na chatě jak k sezení tak ke spaní.
- Křeslo mám krátkou dobu ale jsem spokojená. Měla jsem křeslo od jiného výrobce a polohovací zařízeí nebylo funkční, musela jsem ho vrátit.
- Křeslo FILIPE je bezvadná a cena je přepyychová.
Jestli budu objednávat něco jiného a bude to možné dostat u BRADOP nábytek s.r.o. určitě nebudu váhat s objednávkou. Všem doporičuji!!!!
- Ok
jednoduchost