Nejnovější recenze ze sekce Křesla
- Vhodné i do menší místnosti, není mohutné, přesto velmi pohodlné
- Škoda, že není na výběr barva podnože a ekokůže ve více barevných provedeních
- hmotnost výrobku
nic
- Kvalitní křeslo za dobrou cenu
- Barva bohužel není jako na fotkách
Dlouho jsme vybírali dvě kvalitní křesla v béžové barvě (nechtěli jsme ty nekvalitní s molitanovou výplní od vidaXL z Holandska), až jsme narazili na tyhle od polského výrobce Halmar.
Na fotkách které jsou asi přesvícené sice křeslo vypadá jako béžové, ale ve skutečnosti je potahová látka spíše hlavně světlešedá a místo nádechu do béžová tam je spíš nádech do barvy khaki a béžové je tam velmi málo a to by muselo ještě stát na dobře sluncem osvětleném místě. Také stín na něm působí jako by to bylo staré ošuntělé křeslo, což je u nového samozřejmně špatně. Kdybychom je viděli naživo před koupí, tak bychom je určitě nekoupili. Takhle jsem museli odstoupit od kupní smlouvy a křesla vrátit. Velké zklamání a navíc práce se zabalením a vrácením zpět do eshopu. Doufám, že tato informace pomůže ostatním zákazníkům při výběru, než výrobce pošle eshopům reálné fotky tohoto křesla.
pro moji osobu je to velmi vyhovujici jsem velmi spokojena
Halmar Titan popelové
Přidáno: 5. června 2023
(naposledy upraveno 5. června 2023)
Zakoupeno v Kupzidle.cz
- Velice kvalitní a vkusné křeslo, snadná montáž, velice lehké a naši klienti si ho nemůžou na recepcích vynachválit.
- pohodlný
Křesla ušák - opěrky rukou jsou velmi tvrdé a nepohodlné, opěrka zad je velmi tvrdá, bez dalších polštářů se opření rovná doslova opření o dřevo. Ušák je zbytečně mohutný, zabírá spoustu prostoru a rovněž podnožník je tak prostorově velký jak sedák ušáku. Jsem velmi nespokojená se zbožím, dokonce vytahovací sedák je zbytečně velký, přesahuje samotné křeslo na délku s vykrojením a stále vyjíždí mimo sezení. Jsme už senioři se zdravotními problémy, takže nemůžeme zboží vrátit - balení, odnos.........., ale netušila jsem, že je to takový špatný výrobek.
Barva přesně podle mé představy, skvěle se v něm sedí, prostě odpočinkový "ušáček" ke krbu :)
- super
- super
- velice pohodlne křeslo da se na něm i pohodlně vyspat
- žadne
cenově přjatetelne křeslo da se na něm i pohodlně přespat i sledovat televizi.
Sháněla jsem stejná křesla jako ta, která jsem měla doma, po létech používání již ošklivá a rozbitá. Jsem moc ráda, že jsem tato našla. Jsou lehká, přitom pevná a opěrka je dostatečně vysoká i na opření hlavy. Super.
Pohodlné, dobře tvarované, výška sedáku velmi dobře nastavená, jen při vracení podnožky je potřeba překonat silnou pružinou, což pro starší je dost náročné.
vše naprosto v pořádku
- pohodlné
Jednoduchá montáž, naprostá spokojenost.
křeslo je pohodlné
Koupila jsem dvě polohovací křesla jsou pohodlná, příjemný relax
Příjemný materiál, pohodlné sezení, luxusní vzhled
- pohodlné křeslo, dobrá kvalita, spokojen
- křeslo si oblíbily i naše kočky, naštěstí jsem koupil 2 kusy
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »