Nejnovější recenze ze sekce Křesla
pohodlny odpocinkovy spokojenost.
- Trochu nestabilní, přepadává dozadu a tvrdé na sezení
Autronic TV-5076 BR3 TV + eletrické polohování hnědá látka kov černá
Přidáno: 22. října 2023
(naposledy upraveno 22. října 2023)
Zakoupeno v Nábytek Šafr
- nepohodlné, při rozložení tlačí do zad, mezi opěradlem a sedadlem je velká mezera, po 4 dnech nefunkční ovladač polohování
- Křeslo se nám hodí velikostí, barvou čalounění i provedením.
- Zpracování produktu není příliš dokonalé.
Křeslo je velmi praktické na doma i ven,ráda si v něm čtu,pololeh je bezva,krásně si v něm odpočinu.,výhodou je i podložka na nohy a myslím,že vše je za dobrou cenu.Materiál je bytelný,mám z něho i věci na vodu a drží.Věra P.
- Křesla jsou pohodlná a po dodání se jen našroubují nožičky.
- Velmi pohodlné a praktické do malého bytu.
pěkná, uvidíme časem
Krásné pohldené křeslo pro relaxaci u televize,kvalitní,pevné a moderní desing maximální spokojenost
- dneska večer vyzkouším,ale už teď jsem spokojena
- lehké - snadná manipulace
- splňuje očekávání
- Jednoduchá montáž. Jen nasadíš opěradlo na dva trny.
- Pěkné vzhledově, pohodlné, dobrá výška sedáku. Žena z něho sedne i bez pomoci křesla, nebo někoho druhého.
Křeslo je pohodlné, jen barva neodpovídá bordó, ale spíše jahodová.
Pohodlné křeslo k relaxaci.Byl to dárek pro maminku a ta je nadšená.
- Velmi pohodlné
- Vizuálně velmi povedené
- Příjemný potahový materiál
- Průměrná kvalita
Celkově jsem z křeslem spokojen, akorát musím vytknout trochu kvalitu. Bral jsem 2 kusy těchto křesel a i když by měla být naprosto stejná, tak opravdu nejsou. Jednak u každého jsou lehce jinak dopasované jednotlivé komponenty (opěradlo u jednoho více do strany, než u druhého a podobné vizuální detaily, kterých si člověk všimne spíše, když to srovnání u více výrobků/kusů má). Ohledně pohodlí, tam naopak nemám co vytknout. Posez celkově tvrdší.
- příjemné křesílko!
Velice pohodlné, nízký sed,lehké na manipulaci.Spokojenost.
- A1+super
Křeslo bezvadné. Příjemné k sezení,vše v pořádku
Sedací souprava je maličko nižší než by měla být, ale na sedadlo stejne přijde podsedák aby se ušetřilo čalounění . Bude i ozdobou.Materiál velmi hezký , praktická, lehká , kvalitní dřevo. Spokojenost. I barva potahu je krásná, elegantní. Praktická bez nutnosti moc čistit.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »