Nejnovější recenze ze sekce Křesla
Krasne, pohodlne a barva naprosto shodna s obrazky.
super k televizi
- Pohodlí
- Vizuelně jako na obrázku,dobré řešení nohou - masiv, nevýdodu nevím, máme krátce
Křesla jsou velice pěkně zpracované. Posed je tvrdší ale nikoliv nepohodlný. Velikostně odpovídá popisu. Ideální do menších bytů.
Vyhovuje výška sedáku a opěradla
Koupi tohoto křesla NEDOPORUČUJI. Neznám křeslo, které by nebylo umístěno v prostoru. Toto křeslo však nemá čalouněná záda, ale má je potažená černou netkanou textilií (dává se pod mulčovací kůru) a je vyšperkováno sponkami ze sešívačky. K tomu ještě na jednom křesle je díra v této černé textilii, přelepená izolepou.
Z důvodu komplikovaného vracení ve 14ti denní lhůtě, kdy náklady na přepravu nese kupující, řeším jako reklamaci.
- prostorově úsporné křeslo
- vyhovuje mi nízká výška sedu
- nemuselo by být tak hluboké
pohodlne křeslo
- Robustní provedení, není potřeba podnožka, univerzální provedení pro občasné přespání. Bonus je úložný prostor
- Nejde vyloženě o pohodlné křeslo na posezení
- Je pohodlné
Je mi osmdesát let a koupila jsem si polohovací křeslo, jsem velmi spokojená s křeslem i dopravou.
odpovídá mým představám,rychlost
Snadné sestavení, funkčnost
- lehké křeslo
- dobře se v něm sedí
- dobře se s ním manipuluje
- Nadčasový design, kombinace masivního dřeva s čalouněnou látkou, pevná konstrukce, jednoduchá montáž.
- Pohodlné, jednoduše ovladatelné sklopení pro relaxaci, krásně se hodí do obýváku není nijak robustní a nepůsobí v pokoji rušivým dojmem
Výrobek nemá žádnou nevýhodu
Křeslo mi vyhovuje barvou . Je pevné konstrukce. Pohodlně se mohu dívám na televizi , případně si jej rozložit.
- Odpovida popisu
Relaxační křeslo je lehce sestavitelné a zprovoznitelné. Nejhorší částí je vybalení z velké krabice, vyplněné spoustou bublinkové folie :-) . Samotné sestavení zvládne snad každý během 5-10 min.
- Moderní.jednoduchá,dobrý material
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »